De puzzelstukjes van een

BURN-OUT

HOE BOUWT EEN BURN-OUT ZICH OP?

STRESS KAN OOK GOED ZIJN

Iedereen heeft wel eens last van stress. Stress is vaak ook goed, het zet je op scherp, verhoogt de adrenaline en zorgt ervoor dat je in actie komt. Om daarna weer tot rust te komen en je voor te bereiden op de rest wat komen gaat. In onze huidige tijd is er voor dat laatste, de rust, weinig tijd. We moeten van alles, werken, gezin, sociaal doen, hobby’s, sporten etc.

OPEENS GAAT HET NIET MEER...

Vaak gaat dit lange tijd goed tot het opeens niet meer gaat. Een kleine verandering op het werk, een slechte nacht en je merkt dat je drukke schema opeens niet meer zo makkelijk vol te houden is.  Je batterij is letterlijk op aan het raken. Je schrapt wat leuke dingen van de agenda, want de belangrijke dingen gaan voor, en zo rek je het nog een paar maanden…

GEWOON EVEN BIJSLAPEN

Veel mensen die tegen een burn-out aan lopen hopen dat een weekendje bijslapen, een vakantie of gewoon een weekje thuis op de bank genoeg is om weer bij te tanken. Soms stelt dit een echte burn-out nog even uit maar vaak komen mensen er ook achter dat die vermoeidheid, de lusteloosheid, de vage klachten, niet meer zomaar overgaan. En wat dan?

TOCH MAAR NAAR DE HUISARTS

Je meldt je ziek en komt terecht bij de huisarts. Vaak worden mensen met een burn-out dan van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Het herstel gaat langzaam of de burn-out komt weer terug als je tóch weer aan het werk gaat. Herkenbaar?

HEB IK EEN BURN-OUT?

WAT MAAKT MIJN AANPAK ZO BIJZONDER?

Binnen Praktijk Craanen sta jij centraal! Jouw probleem en jouw oplossing is uniek. Er is geen vaste oplossing, maar door te gaan kijken naar jouw specifieke situatie gaan we ontdekken wat voor jou werkt. Ik geef jou inzicht en geef je verschillende handvatten om naar een oplossing voor je burn-out en stressklachten te komen. Dit doe ik door middel van gesprekken, oefeningen tijdens de sessies en huiswerk zodat jij de hulp krijgt die bij jou past

Wil jij graag persoonlijk geholpen worden bij stress of een burn-out? Graag kijk ik samen met jou waar jouw stressklachten vandaan komen. We werken aan een plan van aanpak, waardoor jij met jouw stress om leert gaan. Tijdens de 1 op 1 sessies gaan we op zoek naar de handvatten die jou weer geluk en rust geven.  

WAT NU?

Het is tijd voor een totaal aanpak van jouw burn-out en/of stressklachten, want voor iedereen is het ontstaan van een burn-out uniek. Samen gaan we op zoek naar wat jouw burn-out en stressklachten veroorzaken. In de gesprekken richten we ons op inzicht in wat stress is. We kijken naar alle facetten van stress en we vooral waarom jij hier last van hebt. Je leert nieuwe vaardigheden, we bekijken de pijnpunten en aan het einde van het traject weet je wat voor jou werkt, zodat je je huidige en toekomstige stress aan kunt pakken.

CONTACT

Wil je hulp bij jouw stressklachten en wil je meer informatie of persoonlijk overleggen of dit traject geschikt is voor jou?

Je mag me bellen op 06 - 55552904. Of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

KOSTEN

Wil je eerst kennismaken? Dat kan tijdens een gratis eerste gesprek van 45min.

De sessies duren +/-75 minuten en kosten 80,- (incl BTW).

Houd rekening met gemiddeld 6 tot 10 sessies voor een burn-out traject.

De sessies worden gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekeraar. Zie tarieven en vergoedingen voor meer informatie.

Vaak is de werkgever bereid om mee te delen in de kosten. Ga met hem/haar hierover in gesprek.

Lid CAT CM2061-19-06-20, level 5

AGB-code praktijk: 94065612

KvK: 53974972

BTWnr: NL001924044B20

Praktijk Craanen

Stationsweg 60, kamer 7

6711 TP Ede

Tel: 06-5555 2904

info@praktijkcraanen.nl

pion in spiegel

Klik hier voor de algemene voorwaarden

prestatiecode 24500: behandeling psychotherapie