SAMENWERKING

LICHAAM & GEEST

PREVENTIE & HERSTEL

Wij weten uit eigen ervaring dat je een beter resultaat bereikt bij stress en burn-out klachten als je lichaam en geest tegelijk aanspreekt. Daarom werken we graag samen.  Want als je hoofd, hart en lijf weer met elkaar verbonden zijn, kun je verder.

TuiNa Massage

Jeannette Sanders

Ik ben er voor hart en lijf. Met massage therapie voer ik het gesprek met je lichaam. Ik zorg voor ontspanning en nieuwe energie. Ook herstel ik de verbinding tussen jou, je hart en je lichaam, zodat je weer voelt hoe je in balans kunt blijven.

Psychosociaal therapeut

Maaike Craanen

Ik ben er voor je hoofd en je hart. Met mij praat je over de oorzaken van je burn-out. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert en we werken samen aan oplossingen. Ik help je weer grip te krijgen op je leven.