Burn-out & Meer

SAMENWERKINGEN

Burn-out & Meer

Uit eigen ervaring weet ik dat burn-out een complex geheel is. Soms bereik je een beter resultaat bij stress en burn-out klachten als dit vanuit meerdere invalshoeken aanpakt.

Zo is het erg nuttig om zowel het hoofd, je hart en als het lichaam aan te spreken. Binnen therapie maak ik hier al gebruik van door samen te praten (hoofd), je te laten voelen zowel wat er gebeurd qua emoties maar ook wat er gebeurd in je lichaam als je stress ervaart.

Voor het echte fysieke aspect kan ik je de volgende mensen aanraden. Voor net dat stapje extra, want als je hoofd, hart en lijf weer met elkaar verbonden zijn, kun je verder.

TuiNa Massage

Jeannette Sanders

Ik ben er voor hart en lijf. Met massagetherapie voer ik het gesprek met je lichaam. Ik zorg voor ontspanning, nieuwe energie en kijken we waar jij energie aan verliest. Ook herstel ik de verbinding tussen jou, je hart en je lichaam, zodat je weer voelt hoe je in balans kunt blijven.

De Groene Kamer in Arnhem (Noord)

Yin Yoga docent en Ademtherapeut

Vera Develing

Ik ben er voor jelichaam en je hart. Tijdens de Yin Yoga lessen gaan we op een liefdevolle manier om met spanning en stress op ons systeem. Door hier juist bij de blijven, goed te ademhalen, zakt de spanning en kan het lichaam ontspannen.

Ademhaling is dus erg belangrijk voor ontspanning. Samen gaan we kijken wat een goede ademhaling voor jou kan betekenen bij stress en spanning. 

Connect Yin in Ede

Afbeelding2
IMG_20190821_165032235
Vanuit een Burn-out weer aan het werk

Praktijk Craanen

Jij bent voldoende herstel van je burn-out en je wilt graag weer aan de slag. Maar het is ook spannend en naar je oude baan wil/kan je niet terug. 

Vanuit Praktijk Craanen begeleid ik je samen met Debby in deze periode. Ik help je om de nieuwe stress aan te kunnen, tegelijkertijd kijken we naar valkuilen mbt jouw stress op de werkvloer. 

Loopbaan Coach

Debby Kolkman

Wanneer jij toe bent aan nieuwe stap dan begeleid ik jou naar een nieuwe baan. Van hele praktische hulp zoals het opstellen bij je CV tot aan samen met jou op zoek naar de juiste job voor jou.

IMG_3904