STRESS COACHING

Voor iedereen die last heeft van stress, stressklachten en (herstel) van burn-out kun je terecht bij Praktijk Craanen. Praktijk Craanen biedt therapie en coaching aan op het totale gebied van stress preventie, weerbaarheid en op een goede manier herstellen van een burn-out. 

In de gesprekken richten we ons op inzicht in wat stress is. We kijken naar alle facetten van stress en we vooral waarom jij hier last van hebt. Ik leer je nieuwe vaardigheden, we bekijken de pijnpunten en aan het einde van het traject weet je wat voor jou werkt, zodat je je huidige en toekomstige stress aan kunt pakken.

HOE BOUWT EEN BURN-OUT ZICH OP?

STRESS KAN OOK GOED ZIJN

Iedereen heeft wel eens last van stress. Stress is vaak ook goed, het zet je op scherp, verhoogt de adrenaline en zorgt ervoor dat je in actie komt. Om daarna weer tot rust te komen en je voor te bereiden op de rest wat komen gaat. In onze huidige tijd is er voor dat laatste, de rust, weinig tijd. We moeten van alles, werken, gezin, sociaal doen, hobby’s, sporten etc.

OPEENS GAAT HET NIET MEER...

Vaak gaat dit lange tijd goed tot het opeens niet meer gaat. Een kleine verandering op het werk, een slechte nacht en je merkt dat je drukke schema opeens niet meer zo makkelijk vol te houden is.  Je batterij is letterlijk op aan het raken. Je schrapt wat leuke dingen van de agenda, want de belangrijke dingen gaan voor, en zo rek je het nog een paar maanden…

GEWOON EVEN BIJSLAPEN

Veel mensen die tegen een burn-out aan lopen hopen dat een weekendje bijslapen, een vakantie of gewoon een weekje thuis op de bank genoeg is om weer bij te tanken. Soms stelt dit een echte burn-out nog even uit maar vaak komen mensen er ook achter dat die vermoeidheid, de lusteloosheid, de vage klachten, niet meer zomaar overgaan. En wat dan?

TOCH MAAR NAAR DE HUISARTS

Je meldt je ziek en komt terecht bij de huisarts. Vaak worden mensen met een burn-out dan van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Het herstel gaat langzaam of de burn-out komt weer terug als je tóch weer aan het werk gaat. Herkenbaar?

WAT NU?

Het is tijd voor een totaal aanpak van jouw burn-out en/of stressklachten.Praktijk Craanen biedt trainingen/therapie aan op het totale gebied van stress preventie, weerbaarheid en op een goede manier herstellen van een burn-out. In de gesprekken richten we ons op inzicht in wat stress is. We kijken naar alle facetten van stress en we vooral waarom jij hier last van hebt. Ik leer je nieuwe vaardigheden, we bekijken de pijnpunten en aan het einde van het traject weet je wat voor jou werkt, zodat je je huidige en toekomstige stress aan kunt pakken.

WAT MAAKT MIJN AANPAK ZO BIJZONDER?

Binnen Praktijk Craanen sta jij centraal! Jouw probleem en jouw oplossing is uniek. Er is geen vaste oplossing, maar door te gaan kijken naar jouw specifieke situatie gaan we ontdekken wat voor jou werkt. Ik geef jou inzicht en geef je verschillende handvatten om naar een oplossing voor je burn-out en stressklachten te komen. Dit doe ik door middel van gesprekken, oefeningen tijdens de sessies en huiswerk zodat jij de hulp krijgt die bij jou past

Wil jij graag persoonlijk geholpen worden bij stress of een burn-out? Graag kijk ik samen met jou waar jouw stressklachten vandaan komen. We werken aan een plan van aanpak, waardoor jij met jouw stress om leert gaan. Tijdens de 1 op 1 sessies gaan we op zoek naar de handvatten die jou weer geluk en rust geven.  

CONTACT

Wil je hulp bij jouw stressklachten en wil je meer informatie of persoonlijk overleggen of dit traject geschikt is voor jou? Je mag me altijd bellen op 0655552904. Of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

KOSTEN

Wil je eerst kennismaken? Dat kan tijdens een gratis eerste gesprek van 45min.

De sessies duren +/-75 minuten en kosten 80,- (incl BTW).

Houd rekening met gemiddeld 6 tot 8 sessies voor een coachingstraject.

De sessies worden (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vaak is de werkgever bereid om mee te delen in de kosten.