TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

CONTACT

Wil je hulp bij jouw klachten? Ofwil je meer informatie of persoonlijk overleggen of dit traject geschikt is voor jou? Je mag me altijd bellen op 06-55552904. Of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Een e-mail aan info@praktijkcraanen.nl probeer ik 24uur te beantwoorden.

Ik hoor graag van je!

KOSTEN

Wil je eerst kennismaken? Dat kan tijdens een gratis eerste gesprek van 45min.

De sessies duren tussen de 60 en 90 minuten en kost altijd 85,- (incl BTW), ongeacht de tijd. Soms loopt het nu eenmaal uit en dat is niet erg.

Houd rekening met gemiddeld 8 tot 12 sessies bij burn-out klachten. Gemiddeld spreken we 1x in de 10 tot 14 dagen af en de tijd tussen de sessies bouwen we gedurende het traject op.

FACTURATIE

Facturatie geschiedt altijd per email na de sessie. De betalingstermijn is 14 dagen.

Je dient zelf de factuur in te dienen bij de verzekeraar indien je recht hebt op vergoeding.

De factuur is voorzien van AGB-codes en prestatiecodes: Overige psychosociale therapie 24504. Dit is een verzamelnaam voor behandelvormen die of een combinatie zijn van meerdere technieken of psychosociale behandelvormen. Dit kan betekenen dat de therapeut eclectisch werkt of dat de therapeut een eigen methode inzet bij de psychosociale behandeling van de cliënt.

VERGOEDINGEN

De sessie worden vergoed door de volgende aanvullende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ,  IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Aevitea, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), Caresq, Besure, National Academic, Promovendum, Iptiq, ONVZ

Het is aan de client zelf om de vergoeding van de sessies te regelen bij de zorgverzekeraar.

Heb je een burn-out en zit je ziek thuis van je werk? Of wil je juist ziekmelding voorkomen? Vaak is de werkgever bereid om mee te delen in de kosten. Ga het gesprek met je leidinggevende aan, jullie zijn er beide bij gebaat als je op tijd hulp zoekt.

 

Over het algemeen werken CAT-therapeuten eclectisch en holistisch: zij gebruiken meerdere behandelvormen door elkaar tijdens sessies en zien het menselijk lichaam als 1 geheel in plaats van 1 lichaam met van elkaar losstaande onderdelen. Een ander holistisch kenmerk voor de behandelwijze van CAT-therapeuten is dat zij geestelijke en lichamelijke klachten niet los van elkaar zien, maar als verbonden aan elkaar.

 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/