SAMENWERKING

THEMA & WEEKENDEN

THEMA & WEEKENDEN - MaVeLana

MaVelana staat voor Maaike en Vera en de weg die we tot nu toe bewandeld hebben, en die we graag met je willen delen.

Beiden zijn we in 1982 geboren in Ede en hebben we elkaar ontmoet op 2 jarige leeftijd op de creche. In de daaropvolgende 35 jaar zijn we vriendinnen geweest, zijn we onze eigen weg gegaan,  hebben we vele opleidingen gevolgd en hebben we elkaar ook hierin weer gevonden.

Aan de hand van verschillende thema's nemen we je mee op reis. Wij weten uit eigen ervaring dat je een beter resultaat bereikt bij stress en burn-out klachten als je lichaam, hoofd en hart tegelijk aanspreekt. Daarom werken we graag samen.  Voor meer informatie en ons weekendaanbod verwijzen we je graag naar www.mavelana.nl

ConnectYin

Vera Develing

Ik ben er voor hart en lijf. Door middel van Yin Yoga, Yoga Nidra en ademtherapie zorg ik voor ontspanning en nieuwe energie. Ook herstel ik de verbinding tussen jou, je hart en je lichaam, zodat je weer voelt hoe je in balans kunt blijven.

Psychosociaal therapeut

Maaike Craanen

Ik ben er voor je hoofd en je hart. Met mij praat je over de oorzaken van je burn-out en stressklachten. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert en we werken samen aan oplossingen. Ik help je weer grip te krijgen op je leven.